Bordás Gabriella üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Bordás Gabriella üzente 15 éve
Szerintem ez a recept nem azonos a képen látható süteménnyel!A képen úgy látszik,mintha valami kekszes vagy kókuszos alapja lenne.
A receptben szereplő süti neve Mandulás félhold,de az is hibásan van leírva,mert a krémhez 1/4 kiló búzadarát fél deci tejjel kellene megfőzni???Vagy a margarint is hozzá kell olvasztani?
Én épp a hétvégén sütöttem ezt meg,egy magazinban találtam a receptet,de ott nem egészen így szerepelt.Mindjárt megpróbálom felrakni.
Brátán Gyöngyi üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Szerintem is 25 dkg a Ráma.
Hosszú-hosszú évekig csak a Rama kocka volt, és akkor rögzült mindenkiben, hogy 1 Rama = 25 dkg-val.
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Brátán Gyöngyi üzente 15 éve
Nekem is nagyon szimpatikus ez a süti, de az lenne a kérdésem, hogy milyen Ráma? kocka vagy tégla? A mennyiség miatt nem mindegy! Köszi szépen!
Boros Andrea üzente 15 éve
varga illona üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Horváth Szilvia üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Horváth Szilvia üzente 15 éve
Megtaláltam ennek a sütinek a receptjét 1másik oldalon,kép minden ugyanez...
Marcipános szelet
Hozzávalók:
10 dkg margarin 10 dkg cukor 4 tojássárgája 2 kanál tejföl 3 kanál kakaó 10 dkg liszt 1/2 sütőpor
Elkészítés:
Ezt kikavarjuk és a 4 tojásfehérje habját is hozzáadjuk
Megsütjük mint a piskótát
Marcipán:
1 ráma, 20 dkg porcukor, 1/4 kg búzadara, 1 mandulakivonat, kb fél dl tej
addig főzni még megpuhul majd a kihűlt tésztára tenni és mikor a krém is kihűlt a tetejére egy tortabevonó.
korbely istvanne üzente 15 éve