Bordás Gabriella üzente 14 éve

Biztos a képen látható süti is nagyon finom,csak nem ez a receptje.Jó lenne az igazit is megtudni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Lásd az első hozzászólás előzményét. Nagyon örültünk a receptnek.
Neked is köszönjük, ha felteszed a receptet.

Válasz

Bordás Gabriella üzente 14 éve

Szerintem ez a recept nem azonos a képen látható süteménnyel!A képen úgy látszik,mintha valami kekszes vagy kókuszos alapja lenne.
A receptben szereplő süti neve Mandulás félhold,de az is hibásan van leírva,mert a krémhez 1/4 kiló búzadarát fél deci tejjel kellene megfőzni???Vagy a margarint is hozzá kell olvasztani?
Én épp a hétvégén sütöttem ezt meg,egy magazinban találtam a receptet,de ott nem egészen így szerepelt.Mindjárt megpróbálom felrakni.

Válasz

Brátán Gyöngyi üzente 14 éve

Köszönöm szépen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szerintem is 25 dkg a Ráma.
Hosszú-hosszú évekig csak a Rama kocka volt, és akkor rögzült mindenkiben, hogy 1 Rama = 25 dkg-val.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Általában ha azt írjuk hogy egy ráma, akkor az 25 deka, szerintem.

Válasz

Brátán Gyöngyi üzente 14 éve

Nekem is nagyon szimpatikus ez a süti, de az lenne a kérdésem, hogy milyen Ráma? kocka vagy tégla? A mennyiség miatt nem mindegy! Köszi szépen!

Válasz

Boros Andrea üzente 14 éve

nagyon guszta

Válasz

varga illona üzente 14 éve

nagyon szép de finom

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez biztos nagyon finom, majd kipróbálom. Minden esetre köszönöm a receptet

Válasz

Horváth Szilvia üzente 14 éve

Nagyon szívesen:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Szilvia!

Nagyon szépen köszönjük a receptet.

Válasz

Horváth Szilvia üzente 14 éve

Megtaláltam ennek a sütinek a receptjét 1másik oldalon,kép minden ugyanez...
Marcipános szelet
Hozzávalók:
10 dkg margarin 10 dkg cukor 4 tojássárgája 2 kanál tejföl 3 kanál kakaó 10 dkg liszt 1/2 sütőpor
Elkészítés:
Ezt kikavarjuk és a 4 tojásfehérje habját is hozzáadjuk
Megsütjük mint a piskótát
Marcipán:
1 ráma, 20 dkg porcukor, 1/4 kg búzadara, 1 mandulakivonat, kb fél dl tej
addig főzni még megpuhul majd a kihűlt tésztára tenni és mikor a krém is kihűlt a tetejére egy tortabevonó.

Válasz

korbely istvanne üzente 14 éve

légy szives nekem is küld el a receptet cimem korbelyistvanne@freemail.hu köszi

Válasz