[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Ma megnéztem a honlapodat,csodálatosak az alkotásaid.Szemem szám elállt a csodálkozástól.Gratulálok Terike,nagyon ügyes vagy!Írd meg nekem légy szíves,hogy vonod be a tortákat marcipánnal,hogy ne izzadjon,mert bizony nekem nem akarnak sikerülni.Egy idő után megengedi magát és izzadni,folyni kezd a massza.Köszönöm előre is.
Üdv.Marika
szalontai józsefné terike üzente 14 éve
Soós Jolán üzente 14 éve
szalontai józsefné terike üzente 14 éve
Vass Lászlóné Mandimama üzente 14 éve
kovács romeo üzente 14 éve
szalontai józsefné terike üzente 14 éve
tunde becichi üzente 14 éve
Szabóné Fazekas Magdolna üzente 14 éve
Prohászka Béláné üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Köszönöm hogy válaszoltál és nem kukacoskodásból kérdeztem, én egyszer 8 tojásból csináltam és kifutott a formából, lehet sok volt a sütőpor benne.
Kérlek ne kérj elnézést nincs miért hiszen hiheted hogy nem kezdővel van dolgod, én viszont egy kíváncsifáncsi vagyok.
Terike továbbra is várom a gyönyörűségeidet, én sosem fogok ilyeneket tudni, minden elismerésem a Tiéd.
szalontai józsefné terike üzente 14 éve
Elnézést Magdika, 28 cm a tortakarika átmérője. Én még megmaradtam a hagyományos piskótánál, ahány tojás annyi kanál liszt és cukor, ha barna piskóta akkor 2 kanál kakaó ( én hollandot használok) és jön még hozzá egy mokkáskanál sütőpor. A tojásárgát kikavarom a cukorral a fehérjét felverem, könnyedén hozzá keverm a sárgát, majd a lisztet. Ebbe a formába 12 tojás kell és 160 fokon 75 percig sütöm.
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
szalontai józsefné terike üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Terike!
Gyönyörűek a tortáid, engem érdekelne, mekkora a formád és hogyan készíted a piskótát, nekem ez nem férne bele a 26 cm es formámba.
[Törölt felhasználó] üzente 14 éve
Terike!
Ez már művészet!!!
Gratulálok!
Várjuk a klubba a többi sok képedet és másoktól is!
Jó éjt!
Edit.