Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Őszibarackos szelet recept
Hozzávalók:
6 tojás
csipetnyi só
25 dkg kristálycukor
3 csomag vaníliás cukor
15 dkg liszt
1 csomag sütőpor
3 csomag vanília pudingpor
1 l rostos őszibaracklé
1 tábla tej tortabevonó
0,5 dl Hulala tejszín
1-2 csomag tégla alakú omlós keksz
6 evőkanál krémlikőr
5 dkg sütőmargarin
őszibarackkonzerv
Őszibarackos szelet elkészítése:
A tojásfehérjéket a csipetnyi sóval kemény habbá verjük. Közben
beleszórunk 15 dkg cukrot és 1 csomag vaníliás cukrot. A tojássárgájákat
a masszába dolgozzuk, és lazán beleforgatjuk a sütőporral elegyített
lisztet. A masszát a tepsibe simítjuk. Ha kisült, megvárjuk, hogy
kihűljön. A pudingport a maradék cukorral 2,5 dl barack lében
elkeverjük. A megmaradt gyümölcslevet a megmaradt pudingporral
felforraljuk, majd kihűtve a piskótára simítjuk. A tejszínt kemény habbá
verjük, és a tésztára simítjuk. A kekszek alját likőrrel megkenjük,
likőrös oldalukkal lefelé a süteményre rakjuk őket. A gőz fölött
megolvasztott tortabevonóhoz 2 kanál olajat teszünk, majd az egész
tetejére simítjuk. 12 órára hűtőbe tesszük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!