Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
35 dkg liszt
13 dkg margarin
kb. 1 dl tejföl
1 tojás
ízlés szerint só.
Töltelék:
kb.30-35 dkg lecsókolbász
4-5 gerezd fokhagyma
1 közepes fej vöröshagyma
2 ek.étolaj
kevés tejföl,majonéz,mustár,szezámmag,reszelt sajt.
Elkészítés:a tészta alapanyagait összegyúrjuk annyi tejföllel,hogy jól gyúrható legyen a tészta.Hűvös helyen pihentetjük kb. 1 órán át.
Közben elkészítjük a tölteléket:a vöröshagymát apró kockára,vagy vékony szeletekre vágjuk,a fokhagymát én karikáztam,de lehet reszelni is,majd a 2 ek. étolajon üvegesre pirítjuk.Közben a lecsókolbászt pici kockára vágjuk,majd a hagymához adjuk,pár percig pirítjuk,hűlni hagyjuk.Majd 1 ek. tejfölt,kevés majonézt,mustárt is keverhetünk hozzá ízlés szerint.
A tésztát kinyújtjuk 3-4 mm vékonyra,megtöltjük,lekenjük tojással,megszórhatjuk szezámmaggal vagy reszelt sajttal,kinek mi van otthon,majd előmelegített sütőben pirosra sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!