Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Háromcsokis bonbonok
Hozzávalók:
10-10 dkg tej - , ét -, és fehércsokoládé.
Díszítéshez mogyoró, pisztácia, szórócukor stb.
Töltelék:
20 dkg csokoládé,
2 evőkanál rum,
8 evőkanál mascarpone.
A kosárkákhoz az összetört csokoládét gőz fölé állított tálban felolvasztjuk.
Papír sütőforma aljára fél teáskanálnyi olvadt csokoládét öntünk, majd ecsettel az oldalát is bekenjük.
Hagyjuk dermedni a csokoládét 30 percig, majd 15 percre a hűtőbe tesszük.
Szükség setén újra melegítsük fel a csokoládét, és újabb vékony réteggel vonjuk be a kosárkákat, majd további 30 percre visszatesszük a hűtőbe.
A krémhez a fentiekhez hasonló módon megolvasztjuk a csokoládét.
A tálat levéve a gőzről simára keverjük a csokoládét.
Amikor kissé kihűlt, a rumot és a mascarponét hozzáadva összedolgozzuk lágy krémmé, majd időnként megkeverve hagyjuk teljesen kihűlni.
Óvatosan eltávolítjuk a formázópapírt a csokoládékosárkákról, és a krémmel megtöltjük őket.
Végül kedvünk szerint díszítjük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!