Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Sütiimádók klubja vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Sütiimádók klubja vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Sütiimádók klubja vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Sütiimádók klubja vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A torta csokibombából készült: 
Kell hozzá ( a krémhez): 
1,5 dkg zselatin, 5 tojás sárgája, 12 dkg porcukor, 2 vaníliás cukor, 2 nagy kanál kakaó, (púpos kanál)2,5 dl tej, egy tábla csoki, 2,5 dl tejszín. 
Kell egy piskótatekercs, amit megkenek csokipudinggal és szorosan feltekerem. 
én egy négy tojásosat szoktam sütni, amihez tojásonként 4 dkg cukrot és lisztet teszek és egy nagyon pici sütőport, a habot pedig külön felverem jó keményre. 
A krém: 
A tojások sárgáját a cukorral, kakaóval vaníliával kikeverem. Előtte a zselatint felfőzöm a szokásos módon, ahogy a tasakon található. A tojásos masszát, és a csokis tejet sűrűre főzöm, nem gőz felett, hanem tűzön. Vigyázok azért, nehogy túlfőjön a tojás, és megtúrósodjon. Ezt figyelni kell. A zselatin beleteszem, és együtt kihűtöm. De csak langyosra. Felverem a tejszínt, és amikor már langyos a massza, akkor keverem bele a tejszínhabot. Nem szoktam akkor belekeverni amikor még meleg a massza, mert akkor nagyon folyós lesz. 
Gyorsan kell csinálni, mert hamar összeköt és akkor már nehéz rárakni a formába rakott piskótatekercsre, amit szépen felszeletelve belerakok a kupolaformába, szépen kibélelve vele a formát. A tekercsből néhány még a közepére is jut. Szépen megtöltöm a krémmel a formát, a tetejére is rakok a tekercsekből. 
Ez egy hatalmas formába elég, vagy pedig két kisebbe.
| 
 | 
 | 
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!