Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ezt a tortát a szülinapomra sütöttem, és oroszkrémmel töltöttem meg.
Hat tojásból piskótát sütöttem, amit két lapba vágtam, e közé töltöttem a krémet.
Oroszkrém
10 tojás sárgáját 6 kanál cukorral habosra keverem, hozzáadok 2 dl jó sűrű tejet (vagy lehet tejszínt)
Majd gőz felett állandóan kevergetve pár perc alatt besűrítem.
Feloldok 1 cs. zselatint és ezt is hozzákeverem. Hozzáadok még 2 cs. vaníliát ( ezt akkor szoktam hozzáadni mikor már hűl) Felverek egy fél liter HULALA-t, és amikor a tojáskrém egészen langyosra hűlt könnyedén belekeverem a habot. A tortaformába beleteszem az egyik piskótalapot, melyet meglocsolok rummal, vagy rumaromával. Megszórom mazsolával és ráteszem a krémet, majd ismét szórok rá mazsolát, és befedem a másik piskótalappal.
Majd 2-3 órára hűtőbe teszem hogy megdermedjen. Ezután lehet díszíteni.
Ezt a receptet Terikétől kaptam, amit nagyon köszönök neki!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!