Sütemény: halvány lila elegáns torta 1 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

halvány lila elegáns torta 1

A lapokat tíz tojásos piskótából készítettem, úgy, hogy kettő lapot sütöttem, aztán kettévágtam őket.
Citromkrém: főzöttkrémet készítettem nyolc dl tejből és nyolc evőkanál lisztből, amibe húsz dkg cukrot is kevertem. Majd ízesítettem egy citrom levével, és kettő citrom reszelt héjával.

Egy kanál zselatinnal dúsítottam, amit forró vízben oldottam fel, majd kihűlés után habosra kevertem fél liter tejszínhabbal. A zselatint azért szeretem használni krémbe, mert jobb lesz a krém állaga, jól bírja a fondantot, nem nyomja szét a tortát a nehéz fondant.

Nagyon finom krém lett belőle.

torta

Látta 2694 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

költő ildikó üzente 12 éve

Gratulálok a tortáidhoz!!!! De ez az ami nagyon szép,csodás meg egyszerűen nagyszerű!!!! Üdv Ildi

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 13 éve

Köszönöm szépen aranyos vagy-::))

Válasz

Mészár Gyöngyi üzente 13 éve

Terikém, a torta bevonására sosem használok krémet, én mindig tejszínhabbal vonom be a tortákat, és arra helyezem rá a fondantot, és így tökéletes, semmi baja nem lesz. Így nem csúszkál a fondant a tortán.

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 13 éve

Gyöngyusz én azt kérdezném tőlled hogy mivel a krém zselatinos, nem olvad tőlle a fondantbevonat??? Én egyszer őszibarackos joghurtkrémre tettem és teljesen megolvadt ujat kellett csinálni-::))

Válasz

Mészár Gyöngyi üzente 13 éve

Én a főzött krémbe teszem, de valaki a tejszínhabba teszi, szerintem úgy is jó. A végeredményen nem változtat. Bár úgy még nem próbáltam, lehet, hogy a hab összeesik egy kicsit tőle? De az is lehet, hogy nem befolyásolja a hab állagát. Én a főzött krémbe szoktam tenni.
Hátha lesz valaki, aki már tett a habba és megmondja, hogy úgy jó volt-e.

Válasz

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

A zselatint a főzöttkrémbe kell beletenni,és utána a tejszínhabot? Vagy a tejszínhabba a zselatint és úgy összekeverni a krémmel?Fontos a sorrend,vagy felcsrélhető?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu