Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Egy tasak leveles tészta, ebből sütünk két ropogós lapot. Én most nem sütöttem alá, hanem tejszínhabbal díszítettem.
Krém:
Egy liter vizet felteszek egy hatalmas nagy lábasba főni. Fél liter vizet elkeverek négy vaníliapudinggal, és amikor elkezd főni a víz, teszek bele húsz dkg cukrot.
Hét tojásból kemény habot verek 15 dkg cukororral. Ezt célszerű előre elkészíteni.
A pudingot belefőzöm a cukros vízbe, a tüzet mérsékelem alatta, nehogy odakapja, vagy teszek alá vasat.
Amikor már majdnem jó a puding, akkor a tojáshabot beleforgatom ebbe a krémbe, és belefőzöm. Ettől a krém a duplájára dagad. Jól bele kell főzni, mert ha hamarabb elzárjuk, akkor lágy lesz a krémes.
Tepsibe beletesszük az egyik tésztalapot, erre ráöntjük a krémet, majd a másikkal befedjük.
Hűtőben néhány óra alatt megdermed, és szépen szeletelhető lesz.
Variálhatjuk úgy, hogy csak egy lapot készítünk, és a tetejére tejszínhabot teszünk, vagy franciakrémesnek készítjük el a tetejét, vagy akár mesekrémesnek is.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!