Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az alsó lapja háromszor hat tojásos piskóta.
Csokikrémmel töltve:
Öt csokipudingot megfőztem, kb. húsz dkg cukorral, majd keményre vert tejszínhabbal elkevertem, és amikor rákentem a lapokra, akkor még reszeltem rá csokit is jó bőven.
A középrő részt háromszor öt tojásos piskótából készítettem.
Ebben túrókrém volt:
Egy kg túrót elkevertem három vaníliás pudingból készült krémmel, amibe tettem reszelt citromhéjat és citromlevet is, majd ebbe is kevertem tejszínhabot.
A két felső része áfonyakrémes volt, a lapokat háromszor négy, és háromszor három tojásos piskótából készítettem.
Krém:
Négy eperpudingot megfőztem 1 liter 2 dl meggylében, kb. húsz dkg cukorral, ebbe kevertem áfonyalekvárt egy nagy üveggel, és tejszínhabbal lazítottam. A krémrétegek közé fagyasztott áfonyát raktam.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!