Sütemény: Én Malakov tortám 1. (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Én Malakov tortám 1.

Ez az Én Malakov tortám, bár nem olyan gyönyörű, mint a másik, de ugyanolyan finom! Teljes szívvel ajánlom mindenkinek!

Én Malakov tortám 1.

Hozzávalók:
1 zacskó vaníliaízű pudingpor hozzá a 1/2 l tej
5 dkg mandulapehely
30 dkg babapiskóta
1 ek.rumaroma 2 dl tejben
25 dkg puha vaj
10 dkg porcukor
3 dkg finomra darált pörkölt mogyoró
1 dl tejszín
a díszítéshez bármi. Én cukrot olvasztottam meg, és olajozott alufóliára rajzolgattam különböző figurákat. Könnyen le lehet venni róla egy tálra, de használd fel, mert könnyen odaragad mindenhez, ha nem fogy el, folpackba rakd hajtogatva/ne alufóliába mert beleragad!/

A pudingport 4 ek. tejben csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk. Hozzáadjuk a feloldott pudingport, majd állandó keverés mellett összeforraljuk, és tálba öntve hűtjük. Takarjuk le, hogy ne bőrösödjön meg.

Közben a mandulapelyhet teflonserpenyőben pirítsuk meg. Sima felületü tortatálra egy 24 cm tortakarikát helyezünk, szorosan egymás mellé fektetjük a babapiskótákat, amit előzőleg a rumos tejbe forgattunk.A kihűlt pudingot alaposan elkeverjük. A puha vajat a porcukorral krémesre keverjük, és evőkanalanként hozzáadjuk a pudingot, beleszórjuk a darált mogyorót. A rumos babapiskóta-réteget a vajas krémmel vékonyan megkenjük, és ujabb réteg babapiskótát helyezünk rá, majd a krémmel befedjük. Hagyunk egy kis krémet majd az oldalára is.
1 órára hűtőbe tesszük.
A tortát a karimától hegyes késsel óvatosan elválasztjuk, majd a félretett krémmel körös-körül bevonjuk, és a mandulapehellyel megszórjuk. A tejszint keményre felverjük, és rákenjük a tetejére, végül díszítjük.

Látta 1035 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Prohászka Béláné üzente 13 éve

Szép ez, mutatós. Ezt a fajtát én sokszor csinálom, mert a sok-sok krémmel imádjuk, dupla adaggal természetesen, s közepére egy sor gyümölcs. S a tetejére is. Nem is tudtam, hogy ez a neve!!!
Miért Malatov?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu