Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
50 deka liszt
20 deka porcukor
25 deka margarin
1 csg sütőpor
1 reszelt citrom héj
1egész tojás
2 tojás sárgája
csipet só
Töltelék
1,5 kiló alma reszelve
1 kis kanál fahéj
10 deka cukor
1 citrom leve
2 kanál olaj
2-3 kanál barack lekvár
5 deka darált dió
Cukormáz
1 tojás fehérje
15 deka porcukor
citrom leve
A tészta hozzávalóit összegyúrom és ketté osztom. A reszelt almákat a cukorral citrommal fahéjjal összekeverem és az olajon addig párolom amíg a levét el nem főtte. Ekkor lehűtöm
Az egyik tésztát kinyújtom és sütőpapiros sütőlapra teszem.megkenem lekvárral leszórom darált dióval és a kihűlt almát egyenletesen ráteszem. Erre ráhelyezem a másik kinyújtott lapot és tojással lekenem 180 fokon megsütöm
Amikor megsült még melegen ráteszem a tojásfehérjés glazúrt. A tojás fehérjét a citrommal és cukorral kikeverem addig amíg keményedni kezd ekkor a tésztára kenem, majd 3-4 percre visszateszem a már nem forró sütőbe és kicsit szárad a glazúr utána még melegen a tetejét bevagdosom .
Amikor kihűlt felszelem
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!