Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Citromtorta (a'la becca)
Piskóta: 26 cm-es formában egy 6 tojásos vizespiskóta (6 tojás, 4 ek. víz, 9 ek. cukor+1 van. cukor, 10 ek. liszt, fél sütőpor)
Krém: 1 nagy doboz natúr joghurt, 1 nagy citrom (vagy 2 kicsi), 1 nagy horvátrozis étkezési zselatin, porcukor, 1/2 liter hulala (növényi tejszín)
A szokásos módon megsütöm a piskótát, hagyom hűlni, 3 részre vágom.
A joghurtból kb. 1 decinyit műzlistálba teszek, beleöntöm a zselatint, plusz porcukrot, és összemelegítem mikróban, majd elkeverem (csak meglangyítani kell). Hozzáadom a többi joghurthoz, és belecsavarom a citrom levét. Belereszelhetem a héját is, ha valakit nem zavarnak a héjdarabok, csak intenzívebb íze lesz! Adok hozzá annyi porcukrot, hogy megfelelően édes legyen, majd a felvert tejszín egy részét is hozzákeverem, a többivel a tetejét díszítem.
Elnézést kérek a recept tulajdonosától ( Becca) de a hivatkozást annak idején nem mentettem el, így nem tudtam beilleszteni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!