Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A sárga piskótához: 2 ×(4 tojás, 12 dkg cukor, 12 dkg liszt, fél cs sütőpor)
A piskótához az egész tojásokat felverjük a cukorral.
Jó 10 percig, míg szépen feljön és kivilágosodik.
Óvatosan belekeverjük a lisztet, kakaóport, sütőport.
A masszát a formába öntjük, szépen eligazgatjuk, és előmelegített sütőbe toljuk.
25 percig nem nyitjuk ki a sütőt, csak ez idő után.
Tűpróbával ellenőrizzük. Kétfelé vágjuk.
Krém:2 csomag vaníliás puding, 2 csomag vaníliás cukor ízlés szerint cukor és 6 dl tejből krémet főzök.. Amikor megfőtt belekeverek 5 dkg vajat.
Felverek jó 3dl dl hulala habot és a kihűlt krémbe keverem, belereszelek egy narancs héját.
Ezzel megtöltöm a lapokat, úgy, hogy megszórom a beáztatott mazsolával.
Maradék krémmel bevonom a külsejét a tortának.
Ismét felverek 4 dl hulalát, és a torta külsejét ízlés szerint díszítem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!