Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A recept itt található: http://www.nosalty.hu/recept/repatorta-zsanna-konyhajabol#comment-181418
hozzávalók 12 főre
45 dkg reszelt sárgarépa
2 (2 dl-es) pohár rétesliszt
1 tk szódabikarbóna
½ tk sütőpor
só
1 pohár cukor
4 tojásfehérje
½ pohár olaj
1 tojássárgája
fahéj
vaníliás cukor
darabolt aszalt gyümölcs (ízlés szerint: narancshéj, citromhéj, mazsola, barack, szilva, áfonya, stb.)
durvára vágott dió és mogyoró
elkészítés
A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
Fokozatosan hozzákeverjük a cukrot, a tojássárgáját, a lisztet, a darabolt gyümölcsöket és végül a reszelt répát.
Sütőpapírral borított (esetleg jól kizsírozott) formában megsütjük.
sütési hőfok: 190°C
sütési mód: alul-felül sütés
tepsi mérete: 26 cm
Az olaj kimaradt a leírásból , én a liszt előtt tettem bele, a sütőport és a szódabikarbónát a lisztbe kevertem és úgy tettem hozzá.
A tetjére fondantot tettem. Recept itt található hozzá : http://sutiimadokklubja.network.hu/kepek/magdi_fondant_viragai/szinezett_fondant____1
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!