Sütemény: 7 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

7

Fondan

Hozzávalók:
30 ml glükózszörp (1 kanál méz).
15 ml víz,
7.5 dkg növényi zsír (hét és fél dekagramm),
3.75 ml (háromegész-hetvenötszázad ml) glicerin,
1 kávéskanál ecet,
3.125 g (háromegész-százhuszonöt gramm )zselatin,
kb.50dkg átszitált porcukor.
Ha kész a massza színezhető.


*

Látta 1099 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

Leírom az eredeti mennyiségekkel a receptet,de szerintem nem sokan csinálnak otthon hobbi szinten 2kg cukorból fondant.A kritikától meg nem szabad megsértődni!
Recept:2kg porcukor, 240ml glükózszörp, 1,2dl (120ml)víz , 60 dkg növényi zsiradék(kókusz) , 30 ml glicerin ,25g zselatin ,szinezék.
Ha egy kicsivel több kerül a zselatinból biztos nem probléma.

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Egyet értek Veled.!!!Szép napot.

Marcsi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igen ez így van, csak tudod ha valaki leír valamit, az legyen érthető, én nem fogok eltérni attól ami már nekem bevált, de vannak akik, ki szeretnék próbálni így is.

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Magdika:!
A fondant rózsát az én receptem alapján készíted az jó.
Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én itt részemről befejezem az érdeklődést mert olyan mindegy hogy hogyan kérdezek, sértődés lesz a vége.

Mit számít ha egy kicsivel több vagy kevesebb, egy csomag zselatin 2 deka, most minek hagyjak benne egy keveset? odateszem mindet és kész, picivel több víz, vagy több porcukor, ennyi.
Egy másik oldalon a munka folyamatot be fogja mutatni a hölgy fényképeken, ott biztosan szebben kérdezik.

Válasz

Sramkó Katalin üzente 13 éve

Gondolom a Tünde is olvasta valahol. Egy cukrász honlapon súlyra mérik a tojást, azt is elég nehéz számolgatni. Amit a szakmából szerzünk bizony át kell számolgatnunk. Egyébként pedig éppen ehhez van egy használható ötletem, ami nekem bejött. Amikor ilyen mértékegységgel találkozom simán egy orvosi műanyag fecskendővel megoldom a dolgot, azon ugye pontos beosztás van. Nem egy beszerezhetetlen dolog.

Válasz

Kányási Józsefné Marika üzente 13 éve

Ne haragudjatok de ilyen mérték egységeket nem használunk.
Nem is csoda hogy nem értik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igen így már jobb, hidd el sokan nem értik egészen.

Válasz

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

Javítottam a receptet.Így már jó?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Elnézést ha értetlennek tűnök, de a zselatin mennyisége nem egyértelmű, nekem meg van a saját receptem, ám ha valaki ez után akarja elkészíteni akkor nem tudja, mert ez most 3 csomag akar lenni, vagy 3 deka és egy pici még hozzá?

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu