Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 l tej
27 dkg búzadara
4 tojás sárgája
15 dkg cukor
10 dkg vaj
bármilyen gyümölcs, én őszibarack-befőttet használtam
Öntsünk egy lábosba tejet forraljuk fel, és tegyük félre, keverjük bele a búzadarát, majd folyamatos kevergetés mellett tegyük vissza a tűzhelyre és kis lángon főzzük kb. 5 percig, amig a dara besűrűsödik.
A tűzről levéve adjuk hozzá a 4 tojássárgáját, és alaposan keverjük össze. Tegyük bele a 15 dkg cukrot és 10 dkg vajat, és ismét keverjük össze és ellenőrizzük, hogy megfelelő-e az állaga.
Vegyítsük bele a gyümölcsöt.
Ezt a masszát tegyük egy hidegvizzel kiöblített formába, és hagyjuk hűlni egy jó órán keresztül. Ezután tegyük hűtőszekrénybe legalább 6 órára.
A "daratorta" akkor jó, ha az állaga lágy, ugyanakkor elég szilárd is ahhoz, hogy kiboríthassuk /nekem ez egy kicsit körülményes volt, de az íze nagyon finom/
A díszítése olvasztott csokoládé pöttyök, és egy fogpiszkálóval húzogattam ki ilyen kis kanyargósra.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!