Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokoládépudingos csiga
Hozzávalók:
50 dkg liszt
egy egész tojás
2 db tojássárgája
3 dkg élesztő
1 mk. cukor
1 evőkanál porcukor
6 ek. olvasztott vaj
tej csipet só
A csigák lekenéséhez:
1 tojássárgája
1 dl tej
1 tk cukor
1 vaníliás cukor
A töltelékhez:
2 csg csokoládé puding
ízlés szerint mennyiségű cukor
1/2 liter tej
Elkészítése:
Az élesztőt fél dl tejben a cukorral felfuttatjuk.
Amikor megkelt, a többi lisztbe öntjük és 1 egész tojással 1 tojássárgával, 1 ek. porcukorral, csipet sóval és annyi tejjel, hogy puha legyen jól kidolgozzuk.
Közben 5 ek olvasztott, de nem forró vajat dolgozunk bele.
Kétszeresére kelesztjük.
A pudingporokat a cukorral, tejjel felfőzzük, majd kihűtjük.
Ujjnyi vékonyra kisodorjuk a tésztát, majd pudinggal megkenjük, feltekerjük.
Ujjnyi vastagra szeleteljük, tojássárgával lekenjük és sütjük.
Sütés végén cukros tejjel meglocsoljuk, pár percig lassú tűznél sütjük, míg a tejet felszívja.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!