Sütemény: Mozart saját verzió (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Mozart saját verzió

hozzávalók:8tojás
8 ek.cukor
7.5ek. liszt+1.5ek.kakaó
8ek melegvíz
4ek.étolaj
1/2 sütőpor
A szokásos módon piskótát sütünk.

krém:1 vaníliás puding
10dkg cukor
3dl tej
2tojás A pudingot,cukrot,tojássárgáját kevés tejjel simára keverjük a maradék tejet felforraljuk és krémet készítünk.Majd a tojás felvert habját melegen a krémhez keverjük,majd kihűtjük.
8dl tejszínt felverünk(meggle)kb. 3dl tejszínt
és 1.5 mandula aromát(zöldet)teszünk a pudingos krémhez a maradék tejszínnel fogjuk bevonni a tortát.
kell még 25dkg mogyorókrém
20-25dkg marcipán (hamis marcipánt készítettem)
A tortát 3 lapra vágjuk megkenjük mandulás krémmel rárakjuk a kinyújtott marcipánt (folpack között nyújtottam)
megkenjük olvasztott mogyoró krémmel ráhelyezzük a piskótát és ismét mandulás krém következik ezután befedjük a harmadik lappal majd lehet díszíteni pár órára hűtőbe rakjuk.
A virágokat,rózsákat saját magam készítettem.

jucus tortái

Látta 681 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 12 éve

Köszönöm Ilona!Nekünk is nagyon ízlett húsvétkor újra az asztalra kerül,ajánlom mindenkinek nem fog csalódik benne aki elkészíti.

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 12 éve

Isteni finom a Mozart tortád kedvesem!Gratulálok hozzá!És a krém?Fenomenális így!

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Igen ,mikor leveszem a pudingot egyből belekeverem a tojáshabot ezután kihűtöm .Nekem nagyon bejött így, mert így nagyon finom krémet kapunk sok receptnél alkalmazom csak az ízesítés más.A hamis marcipánt most csináltam először ez 1nagy adag lett torta recepttel osztogattam el.Keresek 1 kisebb adagot és beírom.üdvözlettel:Jucus

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez jó lehet, de nekem vannak kérdéseim: a pudinghoz habot adsz vagy hogyan van?
Hogyan készül a hamis marcipán, miből mennyi kell és hogyan?
Vannak kezdők is és ezeket a dolgokat meg kell tanulniuk, de ez csak úgy megy, ha eláruljuk hogyan kell csinálni.
Köszönöm ha válaszolsz!

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Te olyan aranyos vagy köszönöm!

Válasz

Pap Istvánné üzente 12 éve

Ezt a tortát nem láttam így egyben de az ízére emlékszem nagyon finom!! a mandula különleges aromát ad neki de talán ettöl: Mozart a neve. Gratula!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu