Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
hozzávalók:8tojás
8 ek.cukor
7.5ek. liszt+1.5ek. kakaó
8ek melegvíz
4ek.étolaj
1/2 sütőpor
A szokásos módon piskótát sütünk.
krém:1 vaníliás puding
10dkg cukor
3dl tej
2tojás A pudingot,cukrot,tojássárgáját kevés tejjel simára keverjük a maradék tejet felforraljuk és krémet készítünk.Majd a tojás felvert habját melegen a krémhez keverjük,majd kihűtjük.
8dl tejszínt felverünk(meggle)kb. 3dl tejszínt
és 1.5 mandula aromát(zöldet)teszünk a pudingos krémhez a maradék tejszínnel fogjuk bevonni a tortát.
kell még 25dkg mogyorókrém
20-25dkg marcipán (hamis marcipánt készítettem)
A tortát 3 lapra vágjuk megkenjük mandulás krémmel rárakjuk a kinyújtott marcipánt (folpack között nyújtottam)
megkenjük olvasztott mogyoró krémmel ha szükséges hűtsűk amig vissza szilárdul ráhelyezzük a piskótát és ismét mandulás krém következik ezután befedjük a harmadik lappal majd lehet díszíteni pár órára hűtőbe rakjuk.
A virágokat,rózsákat saját magam készítettem.
hamis marcipán recept:
1 kg cukor
1.5 dl tej
10 dkg darált mandula
30 dkg rétesliszt
20 dkg vaj
1/3 vagy 1/2 fiola mandula aroma
Elkészítés:
A tejet a cukorral felforraljuk a mandulát, elkeverjük a liszttel, a forralt tejjel leöntjük, s pár percig együtt forraljuk még.
Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a vajat, s ízlés szerint az aromát is.
Egy tálcát alufóliával bélelünk, kikenjük vajjal, beleöntjük a masszát, megdermesztjük.
Kiborítjuk, lehúzzuk a fóliát, s szeletelhetjük.
Formázni is lehet.Én ezt készítettem el de ebből nagyon sok lett.
Hamis marcipán kisebb adag
Hozzávalók:
15 dkg kétszer átdarált mandula
15 dkg porcukor
1 db tojásfehérje
Elkészítés:
A mandulát összekeverjük a porcukorral, és annyi tojásfehérjét adunk hozzá, hogy gyúrható masszát kapjunk.
Különféle figurák készítéséhez alkalmas.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!