Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A torta alapja 7 tojás 3 kanál víz hozzáadásával készült piskóta. A sütése annyiban tér el a hagyományos piskótától, hogy a 7 kanál cukrot annyi vízzel amennyi ellepi sziruppá olvasztom, majd így keverem bele a keményre vert habba. Utána kerül bele a 7 tojás sárgája, 6 kanál liszt, egy citrom reszelt héja, valamint csipet sütőpor. Kisütöm, majd három lappá vágom.
Krém: 2 dl tej 2 kanál liszttel felfőzve és lehűtve. Egy vaj, 10 dkg cukorral habosra keverve, folyamatosan hozzáadva az egy citrom leve. A két krémet kihűlés után összekeverem, majd ezzel töltöm a tortát.
A cukor bevonat alá is hagyok egy kis krémet.
A cukor pillecukorból készült fondant.
Sok ilyen tortát láttam, nagyon megtetszett és próbálkoztam a technikával. Egyelőre még minden speciális szerszám nélkül, tapétavágó éllel, valamint kávéskanállal kisegítve magamat. Hát ez sikerült belőle, remélem később lesz ez még profibb is. A családnak nagyon ízlett a savanykás íz nagyon jól harmonizált a cukor bevonattal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!