Sütemény: Gesztenyés Thomas (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3726 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gesztenyés Thomas

Az alap egy gáz tepsi méretben megsütött 9-10 tojásos piskóta.
Kettévágom, majd a tepsi méretű piskótát még ketté vágom (így lesz kis téglalap 4 soros)
Az felső sort elteszem és abból a fülke magasítás méretének vágok szeleteket.

Ugyanebben a tepsi méretben 6 tojásos piskótát készítek, méretre vágom a fatörzsnek megfelelőt, azt feltekerem, a maradékot pedig még magasításnak használom fel, így meglesz a fülke magassága és az orra a fatörzsből.
Megtöltöm a gesztenyés krémmel:
1 liter tej, 3 vaníliás pudingból krémet főzök. 30 dkg vaj, 20-25 dkg porcukorral habosra keverek, belereszelek két kocka gesztenyemasszát, majd elkeverem egy rum aromával és a kihűlt krémmel.
A lapokat megtöltöm egymásra helyezem, pár helyen hurkapálcával rögzítem egymáshoz.

Pillecukorból készült színes masszával bevonom és ízlés szerint díszítem.
Nekem ez az első formatortám ez sikerült belőle.

saját

Látta 801 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Mészár Gyöngyi üzente 14 éve

Ahhoz képest, hogy ez volt az első formatortád, nagyon is jó lett, ügyes vagy!

Válasz

Sramkó Katalin üzente 14 éve

Edit köszönöm szépen, igyekszem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon szép a torta!
gratulálok!!
Edit.

Válasz

Sramkó Katalin üzente 14 éve

Szívesen közlöm a munkafolyamatot is, mert én is szeretem, ha másoknál olvasom, akkor sokkal könnyebb elkészíteni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon jó és így még hogy a munka folyamatát is leírtad, biztos lesz aki kedvet kap az elkészítéséhez.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu