Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az alap egy gáz tepsi méretben megsütött 9-10 tojásos piskóta.
Kettévágom, majd a tepsi méretű piskótát még ketté vágom (így lesz kis téglalap 4 soros)
Az felső sort elteszem és abból a fülke magasítás méretének vágok szeleteket.
Ugyanebben a tepsi méretben 6 tojásos piskótát készítek, méretre vágom a fatörzsnek megfelelőt, azt feltekerem, a maradékot pedig még magasításnak használom fel, így meglesz a fülke magassága és az orra a fatörzsből.
Megtöltöm a gesztenyés krémmel:
1 liter tej, 3 vaníliás pudingból krémet főzök. 30 dkg vaj, 20-25 dkg porcukorral habosra keverek, belereszelek két kocka gesztenyemasszát, majd elkeverem egy rum aromával és a kihűlt krémmel.
A lapokat megtöltöm egymásra helyezem, pár helyen hurkapálcával rögzítem egymáshoz.
Pillecukorból készült színes masszával bevonom és ízlés szerint díszítem.
Nekem ez az első formatortám ez sikerült belőle.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!