Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mindkét szint vaníliás tejszínes krémmel töltött piskóta.
10 tojásos négy soros az alsó
kb. 4 tojásos négy soros a felső (több lap készült egyszerre ezért a kb adag)
A krém 1,5 liter tej 5 csomag vaníliás puding. Belekeverve még melegen 1 vaj.
1 margarin kikeverve nagyon kevés cukorral, Amikor a főzött krém kihűlt beletettem a margarinos krémet, és 5 dl keményre vert hulalát.
Betöltöttem a két tortát külön-külön majd bevontam és az alsót feldíszítettem fehér glazúrral és fondant virágokkal - szalagokkal.
Ráhelyeztem a felső cukormázzal bevont emeletet négy hurkapálcával rögzítettem és utána már a helyén díszítettem glazúrral és gyöngyház cukorral.
Kellemes nem túl édes sütemény lett, így a cukorbeteg vendégek is megkóstolhatták.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!