Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fatörzs.
6 tojássárgája, 12 dkg cukor habosra keverjük, adunk hozzá 12 dkg darált diót, 2 evőkanál szitált zsemlemorzsát, 6 tojás habját. Kikent, lisztezett tepsiben, 180 C fokon sütjük. A hosszából levágunk 3 cm széles csíkot, és félre tesszük. A tésztát megkenjük baracklekvárral és felsodorjuk. A levágott csíkból kerek lapocskákat szúrunk ki, ezek lesznek a fatörzs ágai.
Krém: 25 dkg vaj, 4 evőkanál cukor, 2 tojássárgája, 1 tábla csokoládé reszelve, gőz fölött sűrű krémet keverünk. Bevonjuk vele a roládot, és itt-ott ráragasztunk egyet-egyet a korongokból, amelyeket szintén bevonunk a krémmel.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!