Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gibanica túróval.
Hozzávalók:
4 tojás
1 teáskanál Vegeta light
60 dkg friss tehéntúró
4 dl főzőtejszín
6 dkg reszelt parmezán
4 csomag konyhakész réteslap (60-65 dkg)
0,5 dl olaj
Egy mély tálban a tojásokat a Vegeta lighttal habosra felverjük. A túrót, a tejszínt, és a reszelt parmezánt apránként hozzátesszük, és folyamatosan keverve jól összedolgozzuk.
Egy közepes méretű (kb. 22x34 cm), magasabb falú tepsit olajjal kikenünk, egy csomag réteslapot szétterítünk rajta, és egy kevés olajjal meglocsoljuk.
Erre 3-4 kanál jó evőkanálnyi tölteléket teszünk, majd a következő csomag réteslapot széthajtva töltelék tetejére tépkedjük úgy, hogy nagyjából befedje. Csepegtessük meg olajjal, majd ismét 3-4 kanál töltelék, tépkedett réteslap és pár csepp olaj következik, amíg a hozzávalókból tart. Vigyázzunk, hogy a tetejére réteslap kerüljön.
Ezt is locsoljuk meg egy kevés olajjal és 180 C°-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt aranysárgára sütjük.
Ha kicsit kihűlt, fölszeleteljük, és magában vagy tejföllel tálaljuk.
Reggelire, uzsonnára de akár önálló vacsoraként is nagyon finom.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!