Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Füge cukorban
Elkészítése: Az apró, félérett fügéket megszurkáljuk, ecetes vízben néhány percig forraljuk, majd hideg vízbe rakjuk kihűlni.
A fügével azonos súlyú cukorból egy kevés vízzel, vaníliával és citromlével szirupot főzünk, és a víztől lecsurgatott fügét benne egyszer felforraljuk, majd egy napig állni hagyjuk.
Másnap a szirupot felforraljuk, újra a fügére öntjük, és ismét állni hagyjuk.
Ezt ismételjük 2-3 napon át, amíg a szirup egészen sűrű mézszerű lesz.
Ekkor a fügét a szirupban egyszer felfőzzük, üvegekbe tesszük, lekötjük, és száraz, hűvös helyre tesszük.
Nagyon finom csemege.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!