Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Túrós - kókuszos gömbök.
Hozzávalók:
25 dkg tehéntúró,
15 dkg porcukor,
1 cs. vaniliás cukor,
20 dkg kókuszreszelék.
Elkeverjük a tehéntúrót a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd állni hagyjuk, míg levet nem ereszt.
A kókuszreszelékből félreteszünk 2 evőkanálnyit, a többit a túróhoz adjuk, és újra pihentetjük.
Gömböket formálunk a masszából, és meghempergetjük őket a félretett kókuszreszelékben.
*
Raffaello házilag.
Hozzávalók:
1,5 dl víz,
20 dkg porcukor,
1 margarin (25 dkg),
3 csomag kókuszreszelék (30 dkg),
25 dkg sovány tejpor.
A töltéshez:
tisztított mandula, dió vagy mogyoró
A forgatáshoz:
1 csomag kókuszreszelék (10 dkg)
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, a tűzről levéve a margarint hozzákeverjük, majd megvárjuk, amíg kihűl. Ezután a kókuszreszeléket és a tejport hozzáadjuk, jól eldolgozzuk, majd hűtőszekrénybe tesszük.
Amikor megdermedt, nedves kézzel golyókat formálunk belőle.
Ezek közepébe egy-egy mandulát, diót vagy mogyorót teszünk, végül kókuszreszelékben megforgatjuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!