Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokis-ízes tallérok
60 dkg finomliszt
25 dkg porcukor
25 dkg vaj vagy ráma-margarin
3 tojás
2 cs vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja,( de szárított citromhéj is nagyon megfelel)
1 cs sütőpor
Ízlés szerint lehet a kakaópor (én használtam cukrozott kakaót és cukrozatlan kakaót egyaránt)
A világ legegyszerűbb és leggyorsabban készíthető süteménye. Az összegyúrt tésztát nem kell
pihentetni, azonnal lehet nyújtani, és mehet a sütőbe. Bármilyen formával szaggathatjuk. Amilyen egyszerű, olyan finom, és olyan gyorsan el is fogy.
Elkészítés:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, és vékonyra nyújtjuk. Tetszőleges mintázatú
szaggatóval kiszaggatjuk. Kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt sütőlemezre rakosgatjuk, és megsütjük. (Vigyázzunk, meg ne égjen, mert elég gyorsan sül.) Baracklekvárral összeragasztjuk. Másnapra megpuhul. (Én legutóbb áfonyalekvárral ragasztottam, így is finom volt!!)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!