Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokoládé-torta receptje:
Tésztája: 3 bögre liszt (1 bögre = 3 dl) - (Ez nagy tepszi süti lesz, melyből formáltam a
tortát)
2 bögre cukor
cukrozatlan kakaópor (tetszés szerint)
1 bögre szódavíz
fél bögre étolaj
4 db egész tojás
1 cs. sütőpor (20 g)
Mindezeket összekeverni és robotgéppel eldolgozni. Majd 180 fokon előmelegített sütőben megsütni, kb. 40-45 percig. (A tűproba megmutatja, hogy mikor jó)
Ha még nyers belül a tésztája, de már a teteje elég barna, akkor én szoktam rátenni sütőpapírt, így nem ég meg a teteje.
Csokoládé-krém:
2 cs. vanília puding
7 evőkanál cukor
6 dl tej
20 dkg ráma-margarin
2 tábla étcsokoládé (vagy tejcsokoládé)
1 lapos evőkanál cukrozatlan kakaópor
2,5 dl tejszín (hullala a legjobb)
1 cs. habfixáló
A 2 cs. vanília pudingot, a 7 evőkanál cukrot és a kockákra tördelt csokoládét, illetve az egy laposkanál kakaóport felfőzöm a 6 dl tejjel, amíg sűrű nem lesz.
Gyakran keverni kell, amíg langyos nem lesz a krém, akkor hozzáadni a simára kevert ráma-margarint.
Amikor teljesen hideg a fenti krém (még ekkor is gyakran megkeverni!), akkor a habbá vert tejszínnel óvatosan elkeverni.
Nagyon finom ez a krém! (Lányom szerint olyan mintha csokoládé fagylalt lenne!)
Szép magas lesz a tészta, ezért két-három lapba lehet vágni!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!