Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokis eperszelet
Hozzávalók:
15 dkg margarin,
18 dkg cukor,
4 tojás,
15 dkg étcsokoládé,
15 dkg liszt,
3 kanál baracklekvár,
35 dkg eper,
5 dl tejszín,
1 csomag vanillincukor,
25 dkg bevonó csokoládé,
1,8 dl olaj,
1 csomag étkezési keményítő.
Előbb habosra kavarjuk a cukrot a margarinnal, majd egyenként a tojássárgákat is hozzáadjuk. A főzőcsokoládét vízfürdőben felolvasztjuk, és a fentiekhez keverjük.
A tojásfehérjékből kemény habot verünk, majd óvatosan beledolgozzuk a masszába a liszttel együtt.
Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük, előmelegített sütőbe nyomjuk, majd 200 °C-on, 25 percig sütjük.
Ha kihűlt, megkenjük baracklekvárral, és szépen kirakjuk a felezett eprekkel.
A tejszínt összedolgozzuk a keményítővel és a vanillincukorral, majd rákenjük az epres sütemény tetejére.
A glazúrhoz a bevonó csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk, hozzáadjuk az olajat langyosra hűtjük, majd csíkokban a süteményre csorgatjuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!