Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Epres tiramisu
Hozzávalók:
1 rúd vanília,
20 dkg eper, + a díszítéshez,
40 dkg mascarpone,
1 dl tejszín,
10 dkg porcukor,
10 dkg babapiskóta,
1 dl hideg feketekávé,
2-3 evőkanál kakaópor,
mentalevelek a díszítéshez.
A vaníliarudat kettévágjuk, pépjét kikaparjuk.
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, felszeleteljük a(díszítéshez a szemeket egyben hagyjuk).
A mascarponét elkeverjük a vaníliapéppel, a tejszínnel és a cukorral.
A babapiskóta felét akkora, magas peremű tálba fektetjük, aminek az alját pontosan kitölti (kb 20×15 cm nagyságú).
Megcsepegtetjük a kávé felével, és rásimítjuk a krém negyedét.
Ráfektetjük az eper felét, és erre kenjük még a krém negyedét.
A maradék babapiskótát a krémre fektetjük és rálocsoljuk a maradék kávét.
Bevonjuk a maradék krém felével, kirakjuk a maradék eperrel és rásimítjuk a maradék krémet.
Rászórjuk a gazdagon a kakaóport, és 3 órára hidegre tesszük.
A félretett eperszemekkel és a mentalevelekkel díszítve tálaljuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!