Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Epres rétes édes tejfölmártással.
Hozzávalók:
1 csomag réteslap(vagy saját készítésű),
olaj a kenéshez.
Töltelék:
50 dkg eper,
50 dkg túró,
15 dkg porcukor + 2 evőkanál,
3 tojás,
10 dkg zsemlemorzsa,
4 dl tejföl,
őrölt fahéj.
A túrót áttörjük, majd összekeverjük 15 dkg porcukorral, 2 egész tojással.
Az epret megmossuk és kicsire vágjuk, egy másik tálban 1 dl tejfölt összekeverünk a maradék tojással.
Az előkészített réteslapokat meghintjük a zsemlemorzsával, ráhalmozzuk a túrótölteléket, meghintjük az eperrel, két oldalról a közepe felé hosszában felgöngyöljük.
Megfelelő tepsibe tesszük, megkenjük a tejfölös tojással, 200 °C-on pirosra sütjük.
A maradék tejfölt 2 evőkanál porcukorral, és egy csipet fahéjjal ízesítjük, tálaláskor az öntetett kínáljuk a rétes mellé.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!