Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Cseresznye torta
Hozzávalók:
30 dkg vajastészta,
60 dkg cseresznye,
5 dkg cukor,
2 dkg zselatin,
5 dkg porcukor,
2 csomag vaníliás cukor,
4 dl tejszín,
5 dkg étcsokoládé,
tejszínhab a díszítéshez.
A vajas tésztát kiterítjük, kinyújtjuk, majd három egyforma csíkra vágjuk.
220 °C -ra előmelegített sütőben kisütjük a lapokat, azután hagyjuk kihűlni.
A cseresznyéből néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit kimagozzuk, és nagyon kevés vízzel meg cukorral felfőzzük. Hozzáadjuk, és feloldjuk benne a zselatint. Amikor langyosra hűlt, de még nem dermedt meg a zselatin, belekeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral felvert tejszínt. A krémet hűtőbe tesszük, amíg teljesen kihűl.
Az egyik tésztalapot megkenjük a tejszínhabos cseresznyekrémmel, rátesszük a középső lapot, ismét krém következik, és a tetejére tesszük a harmadik lapot is úgy, hogy már előre felvágjuk tizenkét háromszögbe.
A tetejét tejszínhabbal díszítjük, végül ráreszeljük a csokoládét.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!