Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Oroszkrém torta
/nem "igazi" de finom, egyszerű elkészíteni /
Készen vett piskóta /én sütök otthon, 6 tojásos piskótatortát, egy kicsi sütőport teszek bele/
3 felé vágom
5-6 dkg mazsola, rumba áztatni
5 egész tojás + 15 dkg cukor + 1 evőkanál liszt, jól elkeverni, sűrűre főzni /kevergetve, teflon edényben, olyan lesz, mint a rántotta, de a tejszínnel elkeverve másképp néz ki/, ha kihűlt bele a mazsola és 1 doboz /kis doboz/ darabolt leszűrt ananász konzerv
8 dl tejszínt felverek/kevesebb is elég/, teszek hozza 2 csomag habfixálót, 3/4 részét összekeverem a tojásos krémmel, ezzel töltöm a tortát, maradék tejszín megy a torta tetejére, kicsit a hűtőben érjen össze /1-2 óra/
/kedvenc sütim az oroszkrém torta/ a Szamos-cukrászdai az igazi, de ez "házi"
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!