Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Francia csoki krémes piskóta.
H: /piskótához/ 8 tojás, 8ek. liszt, 8 ek. cukor, 1 cs. sütőpor.
/krém/: 20dkg csoki, 5 dl tejszin.
A piskótához szétválasztjuk a tojásokat. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral, majd a liszttel elkevert sütőport is beledolgozzuk, végül a kemény tojáshabot óvatosan. 180 fokon tűpróbáig sütjük, majd kihütjük, és három részre vágjuk.
A Krémhez a csoki gőz felett vajjal felolvasztjuk. Ha felolvadt hozzáöntjük a tejszín 2/3-át, összekeverjük, és egy éjszakát hütőbe tesszük. Másnap hozzáöntjük a maradék tejszínt, és robotgéppel felverjük, míg könníű, és habos nem lesz. ezzel töltjük a tortát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!