Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fondant bevonat.
Fondant: 6 ek. víz, 2ek. zselatin, 1 ek. vaj, 2ek. méz, 45-50 dkg porcukor.
A vizet, vajat, mézet felforralom. ha felforrt, leveszem a lángról, és belekeverem a zselatint. Amíg a zselatin olvad, addig egy tálba szitálok kb. 30 dkg porcukrot, és ehhez öntöm a masszát. Először kanállal keverjük, mert meleg és igencsak ragad, majd ha már nem tudjuk, akkor kezdjük gyúrni. Folyamatosan szitáljuk hozzá a porcukrot, míg megfelelő állagú lesz. ( Olyannak kell lennie, mint a kéz meleg gyurma. ) Duplán folpakkba csomagoljuk, és egy éjszakát pihentetjük.
Színezés: Folyékony színezővel- annyival kevesebb vizet rakunk bele az elején. (pl: 1ek. színezék, 5 ek.víz ) Por állagú színezéknél- mindjárt az elején a porcukorhoz adjuk.
Márványozás: a kész masszába utólag gyúrjuk bele, mintha a tésztát lisztezett deszkán átgyúrnánk. Csak ne sokáig, hanem csak pár mozdulattal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!