Sütemény: Vadászos-horgászos torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Vadászos-horgászos torta

Epres túrós tórta.
piskóta: ( egy normál gáztepsihez )8 tojás, 24 dkg cukor, 4 ek olaj, 4 ek víz, 24 dkg liszt, 1 cs.sütőpor.A fehérjét keményre verjük. A sárgáját a cukorral olvadásig keverjük, majd hozzáadjuk a vizet, olaja és a sütőporos lisztet, végül a tojások kemény habját. Előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük. Majd ketté vágjuk.
Krém: 50 dkg túró, 5 dl habtejszín, ízlés szerint cukor (attól függ, hogy a tejszín cukrozott e ) 1 cs. étkezési zselatin, 25 dkg eper, eperlekvár.
A túrót villával áttörjük a cukorral. A tejszínből kb 1/2 dl-t kiveszünk a többit keményre verjük és a túróhoz forgatjuk. Az epret tetszés szerinti méretre vágjuk, ( én apró kockára szoktam, de megtörhetjük kicsit villával is ) és ezt is belekeverjük. A végén a félretett tejszínt megmelegítjük, feloldjuk benne a zselatint és a túrós tejszínes krémhez öntjük.
Az alsó piskóta tetejét megkenjük eperlekvárral, majd a tejszínes túró krém, majd ismét vékonyan megkenjük a krém tetejét eperlekvárral, és a felső lap. A tortát egy éjszakát spejzban pihentetem, majd a széleit levágom, és díszítem.

Látta 1438 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu