Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Epres túrós tórta.
piskóta: ( egy normál gáztepsihez )8 tojás, 24 dkg cukor, 4 ek olaj, 4 ek víz, 24 dkg liszt, 1 cs.sütőpor.A fehérjét keményre verjük. A sárgáját a cukorral olvadásig keverjük, majd hozzáadjuk a vizet, olaja és a sütőporos lisztet, végül a tojások kemény habját. Előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük. Majd ketté vágjuk.
Krém: 50 dkg túró, 5 dl habtejszín, ízlés szerint cukor (attól függ, hogy a tejszín cukrozott e ) 1 cs. étkezési zselatin, 25 dkg eper, eperlekvár.
A túrót villával áttörjük a cukorral. A tejszínből kb 1/2 dl-t kiveszünk a többit keményre verjük és a túróhoz forgatjuk. Az epret tetszés szerinti méretre vágjuk, ( én apró kockára szoktam, de megtörhetjük kicsit villával is ) és ezt is belekeverjük. A végén a félretett tejszínt megmelegítjük, feloldjuk benne a zselatint és a túrós tejszínes krémhez öntjük.
Az alsó piskóta tetejét megkenjük eperlekvárral, majd a tejszínes túró krém, majd ismét vékonyan megkenjük a krém tetejét eperlekvárral, és a felső lap. A tortát egy éjszakát spejzban pihentetem, majd a széleit levágom, és díszítem.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!