Sütemény: Első fondant tortám (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Első fondant tortám

20 dkg vaj, 3-4 evőkanál cukor, 1 cs.gesztenyemassza, 2 cs.vaníliáscukor, fél l tej, 1 cs.vaníliás főzőpuding, 2-3 evőkanál cukor a pudingba.
Megfőzöm a vaníliás pudingot és lehűtöm.
Eközben habosra keverem a vaníliáscukrot, a vajat és a porcukrot, majd kanalanként belekeverem a lehűlt pudingot. Ha csomómentesre kevertük, akkor mehet bele a darabokra tört gesztenyemassza.
A fondantot én málna aromával szineztem meg.
A piskótát pedig megvettem készen.:)

fondant

Látta 1344 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Kitti!

Amennyiben még teszel fel képet és receptet akkor a kép alá írd légyszíves, ezt segítségképpen írom.

A krémet ugye valamilyen tésztába töltötted?, ne haragudj, még írd be ha kérhetem, hogy, egy 6 tojásos ilyen olyan torta lapot sütöttem.

Üdv: Ménesiné Magdi

Válasz

Szokolai Kitti üzente 13 éve

Első fondant torta, amit készítettem.
Köszönet jár Kiskuktának, mert az ő oldaláról lestem el a fondant készítést.
A krém pedig egyetlen anyósom receptje:

20 dkg vaj, 3-4 evőkanál cukor, 1 cs.gesztenyemassza, 2 cs.vaníliáscukor, fél l tej, 1 cs.vaníliás főzőpuding, 2-3 evőkanál cukor a pudingba.
Megfőzöm a vaníliás pudingot és lehűtöm.
Eközben habosra keverem a vaníliáscukrot, a vajat és a porcukrot, majd kanalanként belekeverem a lehűlt pudingot. Ha csomómentesre kevertük, akkor mehet bele a darabokra tört gesztenyemassza.
A fondantot én málnaaromával szineztem meg.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu