Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Cornflakes konfekt
Hozzávalók:
25 deka étcsokoládé,
25 deka tejcsokoládé,
15 deka cornflakes (kukoricapehely),
pici, egy centi átmérőjű mignonos papirkák.
A csokoládét fel kell olvasztani, a cornflakest összetörni, de nem egészen apróra, és az egészet összekeverni. Kiskanállal egy-egy adagnyi masszát tegyünk a mignonos papírokba, majd tegyük hűtőbe. Kb. 60-70 darab konfekt lesz belőle.
Mézes cukorkák
Egy evőkanál mézet 3 evőkanál porcukorral, egy citrom levével és lereszelt héjával, néhány finomra tört szegfűszeggel és késhegynyi tört fahéjjal tegyünk a tűzhelyre. Ha forr, kavarjunk közé annyi darált mogyorót, diót vagy mandulát, hogy egész kemény tömeg váljék belőle, és főzzük még 5-6 percig folytonos kavarás mellett.
Ekkor vegyük le és hagyjuk hűlni. Ha már langyosra hűlt, formáljunk belőle golyókat, és hengergessük meg cukorporral vegyített reszelt csokoládéba, aztán hagyjuk megszáradni.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Jeges legjobb kedvenceink.
Almás pite
Mi Magyarország kedvenc süteménye?
Sósrudacskák.