Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csokoládés csemege.
Hozzávalók:
2 csomag Albert keksz,
15 dkg cukor,
25 dkg Rama margarin,
1 csapott evőkanál neszkávé,
5 evőkanál liszt,
2 evőkanál kakaó.
A mázhoz:
evőkanál cukor és kakaó,
2 dkg margarin.
A neszkávéból fél dl vízzel kávét készítünk.
A lisztet, a cukrot, a kakaót szárazon összekeverjük. Előbb egy kevés tejjel, utána az összes tejet, és a kávét hozzáöntve, simára keverjük. Lassú tűzön, állandóan keverve felfőzzük, a tűzről levesszük, a darabokra vágott margarint beledobjuk, és forró csokoládékrémben addig keverjük, míg fel nem olvad, és a krém szép fényes nem lesz. Kihűtjük, és ezzel a krémmel a kekszeket összeragasztjuk, hogy rúd alakú tésztát kapjunk. Ebből a mennyiségből 2 rudat állítunk össze.
A hozzávalókból csokoládémázat készítünk, és az alufóliára fektetett kekszrudakat bevonjuk vele.
Hűtőszekrényben legalább fél napig hűtjük, hogy a keksz megpuhuljon.
Éles késsel ferde szeleteket vágunk belőle, így tesszük a tálra.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!