Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez a finom sütemény nem igényel sütést .
Emeletes élvezet
Hozzávalók:
1. réteghez: 25 dkg darált háztartási keksz, 5dkg margarin, 5dkg porcukor, kevés tej.
2. réteghez: 20 dkg túró, ízlés szerint porcukor, 2,5 dl Hullala tejszínhab/fél literes gyárilag édesített Hullala tejszín fele/, 1cs. vaníliás cukor.
3.réteghez: 2cs. Aranka vagy Gála vaníliás krémpor, 5 dl tej, 1 cs. vaníliás cukor.
4. réteghez: 2,5 dl Hullala tejszín/fél literes gyárilag édesített Hullala tejszín másik fele /, 5 dkg porcukor, a tetejére: kb 5dkg reszelt csokoládé. Én csokidarával szórtam meg a tetejét.
Elkészítés:
Az első réteg hozzávalóit összegyúrjuk, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes tepsibe /30x30-as/ teszek egy sütőpapírt , és belenyomkodom a kekszes masszámat.
A 2- réteghez a túrót összekeverem a porcukorral, és a vaníliás cukorral. Majd a habbá ver tejszínt is óvatosan hozzákeverem és a kekszes masszára simítom.
A 3. réteghez az Aranka vagy Gála vaníliás krémport tejjel elektromos habverővel alaposan kb 5 percig keverem. Majd a túrókrém tetejére simítom.
4. réteghez A 2,5 dk Hullala tejszínt kemény habbá verem és a vaníliás krémre kenem. A tetejét megszóróm tortadarával vagy reszelt csokoládéval. A hűtőbe teszem tálalásig.
Ha nem Hullala tejszínt használok, akkor 2-2 dl tejszínt használok és adok a tejszínhez egy kis zselatint vagy habfixálót.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!