Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sárgabarack desszert 4 személyre.
Fél üveg beszáradt sárgabaracklekvárra öntsünk 2-3 evőkanál citromlevet, és attól függően, hogy milyen kemény a lekvár, 2-3 evőkanál vizet. A lekváros üveget állítsuk 3 ujjnyi vízzel telt tepsibe vagy kuktába. A tepsit rakjuk meleg sütőbe (a kuktát nyílt lángra tegyük), melegítsük fel a vizet, hogy megpuhítsa az üvegben levő lekvárt. Ledarálunk 25 dkg háztartási kekszet, és jól összekeverjük a felpuhult lekvárral. Ezután nedves kézzel apró gombócokat formázunk a masszából. Kristálycukorba hempergetve, tálcán egy-két napig szárítjuk.
Szilvagolyók.
Hozzávalók:
30 dkg szilvalekvár,
kb. 20 dkg háztartási keksz,
1 evőkanál tokaji aszú,
összesen 20 dkg mandula, dió, pisztácia, szezámmag,
csipetnyi őrölt fahéj,
gyömbérpor.
Elkészítése:
A sokféle magot szárazon keverve 1-2 percig pirítjuk. Ha kihűlt, ledaráljuk. A szilvalekvárt, a bort és a pirított, darált magokat annyi darált keksszel gyúrjuk össze, hogy jól formálható masszát kapjunk. Vizes kézzel diónyi golyókat formálunk belőle, és fahéjjal kevert gyömbérporba hempergetjük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!