Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kekszes gesztenyés tekercs.
Hozzávalók (2 rúdhoz):
25 dkg háztartási keksz,
15 dkg Rama margarin,
10 dkg cukor,
1/2 dl rum,
1 evőkanál kókuszreszelék,
1 kk. kakaó.
A krémhez:
25 dkg gesztenyemassza,
12 dkg Rama margarin,
10 dkg cukor,
1 kupica rum,
1 kk. kókuszreszelék.
A tetejére 10 dkg tortabevonó.
A darált kekszet a margarinnal, cukorral, rummal, kakaóval, kókuszreszelékkel összedolgozzuk. A krémhez a gesztenyemasszát a margarinnal, a cukorral, a rummal meg a kókuszreszelékkel habosra keverjük.
Alufólián a kekszmassza felét, vízbe mártott késsel, 20x15 centis téglalappá nyújtjuk. A gesztenyekrém felét rásimítjuk, majd szorosan összegöngyöljük. A másik tekercset is ugyanígy készítjük el, majd 1 órára jégbe hűtjük. A tetejüket olvasztott csokoládéval bevonjuk. Mindig csak annyit szeletelünk föl belőle, amennyi a tálra fér.
Hosszú ideig eláll.
Kakaós-gesztenyés tekercs.
Hozzávalók:
12 dkg háztartási keksz,
20 dkg gesztenyemassza,
5 dkg vaj,
3 evőkanál rum,
10 dkg cukor.
A krémhez:
2,5 dl tej,
5 dkg cukor,
1 púpozott evőkanál kakaó,
5 dkg vaj,
1 púpozott evőkanál liszt.
A ledarált kekszet a gesztenyemasszával, a rummal meg a cukorral összegyúrjuk. Utána egy alufólián 20 cm széles téglalappá formáljuk. A krémhez a tejet felforraljuk, és a cukorral összekevert kakaóra öntjük. A vajat egy kislábasban fölolvasztjuk, a lisztet egy kissé megfuttatjuk rajta, de nem pirítjuk meg. A kakaós tejet kevergetve apránként beleöntjük, és addig főzzük, amíg az edény falától elválik. Mielőtt megkötne, a gesztenyére kenjük, és szorosan fölcsavarjuk. Hűtőszekrénybe tesszük.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!