Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fokhagymás, sajtos muffin
Mennyiség:
12 darab
Nehézségi fok:
nagyon könnyű
Elkészítési idő:
45 perc
Hozzávalók:
5 gerezd fokhagyma,
fél csokor petrezselyem,
fél csokor metélőhagyma,
1 kisebb vörös hagyma,
15 dkg főtt füstölt sonka,
25 dkg finomliszt,
1 csomag sütőpor,
fél mokkás kanál só,
fél mokkás kanál őrölt feketebors,
2 tojás,
10 dkg Rama sütőmargarin,
2 dl tej,
10 dkg reszelt sajt,
a forma kikenéséhez:
2 dkg Rama sütőmargarin
1.
A fokhagymát, a petrezselymet, a metélőhagymát és a vöröshagymát nagyon apróra vágjuk. A sonkát 4-5 milliméteres kockákra aprítjuk.
2.
A lisztet a sütőporral, a sóval és a borssal össze forgatjuk. A tojást az olvasztott, de nem meleg margarinnal és a tejjel fölverjük, majd a sütőporos liszttel, a fölaprított hozzávalókkal és 3-4 deka reszelt sajttal összekeverjük.
3.
Egy közepes muffinsütő mélyedéseit margarinnal kikenjük, de papírkosárkákkal is ki bélelhetjük. A fokhagymás masszával a háromnegyedükig töltjük. A maradék sajtot a tetejükre szórjuk.
4.
Előmelegített sütőben, jó közepes lánggal (190 °C; légkeveréses sütőben 170 °C) kb. 20 perc alatt meg sütjük. A formában hagyjuk 5 percig, majd a muffinokat azon melegében tálaljuk.
*
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!