Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Balog Gábor: Sütemény cukrosoknak.
42. folytatás.
Eperfagylalt.
6 adag.
1 adag súlya: 10 dkg.
Energiatartalma: 334 kJ/80 kcal.
Szénhidrát: 19,51 g, ebből glukonon: 15,8 g.
Hozzávalók:
• 30 dkg eper,
• 10 dkg glukonon,
• 2 dl víz,
• 1 citrom leve.
Az epret áttörjük, illetve turmixoljuk, és a hozzávalókkal jól összekeverjük. Jeges vízbe állítjuk, vagy jégbe hűtjük, majd formába töltve a mélyhűtőben fagyasztjuk, fogyasztásig ott tároljuk.
Őszibarackfagylalt.
8 adag.
1 adag súlya: 10 dkg.
Energiatartalma: 352 kJ/84 kcal.
Szénhidrát: 16,51 g, ebből glukonon: 11,85 g.
Hozzávalók:
• 40 dkg őszibarack,
• 10 dkg glukonon,
• 1 nagy citrom leve,
• 0,5 dl rum,
• 1 tojásfehérje,
• 1 citrom reszelt héja,
• 2 dl víz.
Az őszibarack felét kockákra vágjuk, a rummal leöntjük, és 1-2 óráig állni hagyjuk. A megmaradt őszibarackot áttörjük, vagy turmixoljuk, és a vízzel, a glukononnal, a tojásfehérjével, a citromlével, és a reszelt citromhéjjal simára keverjük. Jeges vízbe állítva vagy a hűtőszekrényben előhűtjük, majd a mélyhűtőben megfagyasztjuk. Amikor félig megfagyott, a rumba áztatott őszibarackkal összekeverjük, és teljesen megfagyasztjuk
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!