Sütemény: Sütemény cukrosoknak 20. (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3725 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sütemény cukrosoknak 20.

Balog Gábor: Sütemény cukrosoknak.

20. folytatás.

Kávétorta.

16 szelet.
1 szelet súlya: 5.5 dkg.
Energiatartalma: 1077 kJ/257 kcal.
Szénhidrát: 18.38 g, ebből glukonon: 11.85 g.

Hozzávalók:
• 1 kerek (45 dkg-os) piskótatészta,
• 1 dl tejszín,
• 10 dkg glukonon,
• 3 tojássárgája,
• 25 dkg Ráma margarin,
• 1 dkg neszkávé.

A tejszínt a glukononnal meg a tojássárgájákkal vízgőzön, állandóan kevergetve felforraljuk, majd a neszkávét hozzáadjuk, és jól kikeverjük. Ha kihűlt, a margarinnal együtt habosra keverjük. A tortakarikát 3 lapba vágjuk, és a tortalapokat, az oldalát meg a tetejét a krémmel megkenjük. Alaposan behűtjük, és utána felszeleteljük.

Lúdláb-torta.

16 szelet.
1 szelet súlya: 5.6 g.
Energiatartalma: 1076 kJ/257 kcal.
Szénhidrát: 26.99 g, ebből glukonon: 14.72 g.

Hozzávalók:
• Egy 22.5 dkg-os csokoládés piskóta,
• 1 dl tejszín,
• 10 dkg glukonon,
• 6 dkg kakaó,
• 15 dkg Ráma margarin,
• 15 dkg rumos meggy,
• 20 dkg diabetikus csokoládé.

A tejszínt a glukononnal és a kakaóval összekeverjük, majd tűzre téve felforraljuk. A tűzről levéve, a margarint belerakjuk, és ha kihűlt, habosra keverjük. Az ujjnyi magas csokoládés tortakarika tetejét a krémmel vékonyan megkenjük. Kimagozott, félbevágott rumos meggyel kirakjuk, kivéve a közepét, hogy jobban tudjuk szeletelni. A maradék krémet a torta tetejére kenjük, jól kifagyasztjuk, majd a felolvasztott diabetikus csokoládéval a tetejét és oldalát bevonjuk. A csokoládé dermedése után szeleteljük.

Mogyorótorta.

16 szelet.
1 szelet súlya: 6.6 dkg.
Energiatartalma: 1504 kJ/359 kcal.
Szénhidrát: 20.86 g, ebből glukonon: 13.60 g.

Hozzávalók:
• Egy 45 dkg-os mogyorós piskóta,
• 5 tojássárgája,
• 10 dkg glukonon,
• 18 dkg pörkölt, darált mogyoró,
• 25 dkg Ráma margarin,
• 1 kiskanál vanília-kivonat,
• 5 dkg diabetikus csokoládé.

A tojássárgáját a glukononnal vízgőzön felmelegítjük, de nem forraljuk fel. Utána a tűzről levesszük, és addig verjük, amíg ki nem hűlt. A margarint habosra keverjük, 10 dkg finomra darált pörkölt mogyorót hozzáadunk, és jól összekeverjük, a vaníliával ízesítjük. Végül a habos tojássárgájával jól összekeverjük, és a három lapba vágott tortakarikát a krémmel megkenjük, bevonjuk. A torta tetejét a maradék durvára darált mogyoróval díszítjük. Alaposan behűtve szeleteljük.

Látta 917 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kányási Józsefné Marika üzente 14 éve

Köszönöm szépen a választ ,meg találtam ,el olvastam ,a képeket is meg néztem .A kávéház oldalát is végig böngésztem. Mégis az lenne a kérésem a képeket ha lehetne a meg felelő recepttel párosítva föl rakni ,sokkal jobb lenne.Köszönöm . üdv:Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Annak a sütinek ami a tányéron van meg a hasonló képek azok kapcsolatban vannak a Hirek-ben levő "Zila Kávéház Világszenzáció" cimű cikkel. Olvasd el a cikket, és a forrás oldalon is megnézheted a képeket.

Válasz

Kányási Józsefné Marika üzente 14 éve

Nagyon okos gondolat ,hogy a cukrosoknak is van sok recept és tájékoztató egyben ,nagyon tettszik végig néztem és olvastam .Fantasztikus,szeretném meg kérdezni .Ennek a sütiknek ami a tányéron van ,és az előző két képen .Annak a receptjei meg vannak -e,vagy csak én nem tudtam be azonosítani .Kérnék választ ha lehet .Előre is köszönöm.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu