Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Balog Gábor: Sütemény cukrosoknak.
8. folytatás
Sonkatöltelék.
30 dkg.
10 dkg energiatartalma: 846.9 kJ / 205.6 kcal.
Szénhidrát: 0.46 g, ebből glukonon: 0 g.
Hozzávalók:
• 25 dkg gépsonka (füstölt tarja, sonka)
• 1 tojás,
• 2 dkg vaj,
• 5 - 5 g őrölt bors és pirospaprika.
A gépsonkát finomra daráljuk, majd a többi hozzávalóval jól összekeverjük.
Vajastészta töltésére használjuk.
Májkrém-töltelék.
50 dkg.
10 dkg energiatartalma: 1756.72 kJ / 420.8 kcal.
Szénhidrát: 0.34 g, ebből glukonon: 0 g.
Hozzávalók:
• 30 dkg dobozos sertésmáj-krém,
• 16 dkg vaj,
• 2 kiskanál mustár,
• 5 g őrölt bors.
A puha vajat habosra keverjük, majd tovább keverve hozzáadjuk a májkrémet. Mustárral, borssal ízesítjük.
A már megsütött tészták töltésére, díszítésére használhatjuk.
Sajtkrém.
50 dkg.
10 dkg energiatartalma: 2542.72 kJ / 607.84 kcal.
Szénhidrát: 1.74 g, ebből glukonon: 0 g.
Hozzávalók:
• 2 dl tejszín,
• 8 dkg reszelt trappista sajt,
• 4 tojássárgája,
• 25 dkg Ráma margarin,
• só.
A tejszint a sajttal és a tojássárgájákkal összekeverjük, és tovább keverve felfőzzük. Hozzáadjuk a sót és kihűtjük, és a margarinnal habosra keverjük.
A már megsült tészták töltésére használjuk.
Szardíniakrém.
55 dkg.
10 dkg energiatartalma: 1761.5 kJ / 421,3 kcal.
Szénhidrát: 0.34 g, ebből glukonon 0 g.
Hozzávalók:
• 1 doboz (20 dkg) szardínia,
• 20 dkg vaj,
• 8 dkg citromlé,
• 2 dkg mustár.
A puha vajat jól kikeverjük, a szardíniát villával összetörjük, és hozzáadjuk, és addig keverjük, míg könnyű, habos nem lett. Mustárral, citromlével ízesítjük. Sült tészták töltésére használhatjuk.
Mogyorókrém.
Sós sütemények töltéséhez.
20 dkg.
10 dkg energiatartalma: 2266 kJ/540.5 kcal.
Szénhidrát: 6.25 g, ebből glukonon: --
Hozzávalók:
• 16 dkg mogyoró,
• 6 dkg Ráma margarin,
• 1 dl tej,
• 0.5 dkg só.
A mogyorót aranysárgára pörköljük, ha kihűlt finomra daráljuk (ha szükséges kétszer), a tejet a margarinnal felforraljuk, hozzáadjuk a mogyorót, és addig keverjük, míg könnyű, habos nem lett.
Vanília-kivonat.
4 dkg.
Energia: 0, szénhidrát: 0,
Hozzávalók:
• 1 dkg vaníliarúd,
• fél deci víz.
A vanília rudat feldaraboljuk, fél dl vízzel egy percig főzzük, majd a tűzről levéve lefedjük, és amikor kihűlt, átszűrjük.
Ízesítésre használjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!