Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Szász ilucika | 1 hozzászólás
Körte rántva.
A körtét lehámozva szeletekre vágjuk.
A zsemlemorzsát összekeverjük egy kis őrölt fahéjjal, és egy kis kókusz reszelékkel.
A tojást felverjük egy kis hidegen felvert pudingporral, s ebbe mártjuk a körtéket, utánna a zsemlemorzsába, majd forró olajban kisütjük.
A maradék pudingport elkeverjük egy kissé felmelegített tejjel és ezzel körítve tálaljuk a körtét.. Most igy gyümölcsérés idején könnyen elkészíthető finom kis desszert.
14 éve | farkas marika | 1 hozzászólás
Nekem is van egy jó kis receptem , próbáljátok ki!
Sajtos rúd vajszlói módra.
Hozzávalók: 40 dkg liszt ,1kocka Rama margarin,1 kis pohár tejföl,1teáskanál só.
Ezt összegyurjuk és egy éjszakára, vagy akár egy napra a hűtőbe tesszük.
Másnap kisújjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük tojással és tetszés szerinti rudakat vágunk belőle. Minnél vékonyabbra vágjuk annál ropogósabb lesz.
Megszórjuk reszelt sajttal (szezámmaggal,köménnyel) és szép pirosra sütjük.
|
|
14 éve | Szász ilucika | 3 hozzászólás
Sós - sajtos rudacskák.
4o dkg lisztet ősszemorzsolunk 1 ráma margarinnal, izlés szerint teszünk bele sót, kb. 5-8 dkg reszelt sajtot, 3 tojás sárgáját és 2-3 evőkanálban elkevert 1 dkg élesztőt.
Jól kigyúrjuk, másfél cm vastagra elnyújtjuk, és derelyemetszővel kb 1 cm széles 8-10 cm hoszzú rudakat vágunk belőle. Lekenjük a rudakat tojássárgájával és megszórjúk egy kis reszelt sajttal és egy kis köménymaggal.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás