Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Sütiimádók klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Vizes piskóta (alaprecept)
Hozzávalók:
4 tojás,
24 dkg porcukor,
20 dkg liszt,
1 csomag sütőpor,
8 evőkanál víz,
csipet só
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval habbá verjük, majd felhasználásig hűtőbe tesszük. A tojássárgákat kikeverjük a porcukorral, s apránként hozzáadjuk a vizet. A lisztbe belekeverjük a sütőport, és fokozatosan hozzáadjuk a cukros masszához. Végül óvatosan beleforgatjuk a kemény tojáshabot is.
9 éve | Németh Lajosné Ilse | 0 hozzászólás
Áfonyás kenyér
Hozzávalók:
4 db tojás,
6 dl tej,
4 evőkanál cukor,
50 dkg liszt,
20 dkg vaj,
1 csomag sütőpor, áfonya lekvár ízlés szerint.
Elkészítése: a tojás sárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat, a tejet, az áfonya lekvárt és a sütőporos lisztet.
A tojások fehérjéből kemény habot készítünk és hozzákeverjük az eddig elkészült masszához, majd sütőformában 180 fokon kb. 40 percig sütjük és tetejére csokoládét reszelünk.
|
|
Erdélyi tepertős pogácsa
Hozzávalók:
Fél kg liszt,
fél kg tepertő,
2 tojás,
2,5 dl tej,
1 dl tejföl,
1 cs sütőpor,
só,
bors.
A tepertőt húsdarálón ledarálom, majd a liszttel, 1 tojással, tejjel, tejföllel és sütőporral jól átgyúrom.
Hideg helyen legalább 1 órán át állni hagyom.
Kétujjnyi vastagságúra nyújtom, pogácsaszaggatóval kiszúrom és sütőlemezre teszem.
A felületét káróformájúra bevagdalom és felvert tojással kenem be.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás