Sütemény Blog: 2014. május

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütiimádók klubja közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3714 fő
  • Képek - 1473 db
  • Videók - 84 db
  • Blogbejegyzések - 123 db
  • Fórumtémák - 8 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Sütiimádók klubja vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sütiimádók klubja hírei - 2014. május

 Vénusz mellei.

4 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Vénusz mellei.

Hozzávalók:
•    70 dkg liszt
•    30 dkg zsír / 40 dkg margarin/
•    25 dkg cukor
•    4 db tojás
•    2 csomag vaníliás cukor
•    1 db citrom reszelt héja
•    1 csomag sütőpor
•    só
Töltelék:
•    2 közepes dobozos barackbefőtt (vagy kb. fél kg nyers barack)
•    citromlé
•    fahéj (fahéj helyett lehet használni diót, vagy marcipánt),
•    cukor.

Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a sót, a sütőport, a vaníliáscukrot, a citrom reszelt héját és meggyúrjuk a tésztát.

Tovább 


Kavart meggyes


4 egésztojást 20 deka cukorral, 10 deka vajjal jó habosra keverünk,adunk hozzá 25 deka lisztet, amibe belekevertünk 1 sütőport, 1 kávéskanál fahéjat, csipet sót, majd 5 deka vágott diót és 12  evőkanál tejet, végül 50 deka magozott meggyet teszünk bele. 
Kikent, lisztezett tepsiben, közepes hőfokon sütjük. 
EZ AZ ADAG EGY KISEBB TEPSIHEZ VALÓ!!



*

 

 

 

 

 

 

network.hu

 

Karácsonyfa-függelékek

 

Hozzávalók kb. 80 db-hoz:

A tésztához:

250 g liszt,

125 g porcukor,

1/2 citrom lereszelt héja,

1 tojás,

150 g hideg vaj

A díszítéshez:

125 g porcukor,

2-3 ek. citromlé,

rum vagy málnaszirup,

tetszés szerint apró színes cukorgyöngyök,

durva kristálycukor,

vagdalt pörkölt mandula vagy cukor-virágocskák

 

Előkészítés: 40 perc

Pihentetés: 1óra

Sütés: 10 perc sütőlemezenként

 

Elkészítés: Halmozzuk a lisztet a porcukorral és a citromhéjjal együtt a gyúródeszkára. Helyezzük a közepébe a tojást, majd rakjuk körül a kis darabokra vágott zsiradékkal.

Tovább 

 

 

 

network.hu

 

Csokoládé függeszték

(Gyors, karácsonyi sütemény)

 

25 dkg reszelt csokoládét 1/2 kg porcukorral, 1 csomag Váncza vanillincukorral és 3 tojás fehérjével simára eldolgozunk. Ha nem tart jól össze, lehet még tojásfehérjét hozzáadni. A csokoládétömeg inkább kemény, mint lágy legyen.

Késfok vastagra nyújtjuk, s különböző formákkal kiszakítjuk, vagy ceruza-vastag rudakat sodorva, különböző alakokra hajlítjuk, s viasszal bedörzsölt, vagy vajjal gyengén kikent sütőlemezen szárítjuk.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu